Kuhmanne-huvila on valmistunut vuonna 2002. Alakerrassa on asuintilaa 95 m² ja yläkerrassa 60 m². Huvilassa on sähköt, juokseva kylmä ja lämmin vesi sekä viemäröinti. Rantaan on matkaa 80 metriä. Kuhmanne-huvilaa vuokrataan ympäri vuoden.

Varustetaso

Huvilan alakerrassa on kivilaattalattia, jossa on lattialämmitys ja yläkerrassa sähköpatterit makuuhuoneissa. Juomavesi tulee kaivosta. Sisäsaunassa on sekä puu- että sähkökiuas. Alakerrassa on iso wc/suihkuhuone saunan vieressä ja myös yläkerrassa on wc ja oleskelutila TV:llä. Ylhäällä on  lisäparvitilaa, johon saa tarvittaessa 4-6 lisävuodetta patjoilla tai retkisängyillä, sekä erillinen lasten leikkinurkkaus.
Astianpesukone, pyykinpesukone, jenkkikaappi, sähköhella, Nunnauunin vuolukivileivinuuni, mikrouuni, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä kaksi TV:tä, Viasat, video ja radio/cd-soitin.

 

 

 

 

 

Sisäsaunassa on sekä puu- että sähkökiuas, saunan vieressä on iso wc/suihkuhuone

 
Pihalla on kahdenpuolen istuttava puutarhakeinu ja terassilla puutarhapöytä ja tuolit sekä grilli.

Rannassa on laituri ja grillikatos. Siellä on myös pelikenttä, jossa on sulkapalloverkko. Lisäksi rannassa on soutuvene, ja moottoriveneen voi vuokrata, samoin kalastusvälineet. Rannalla hirsinen iso rantasauna, jossa takkahuone