Maalaistalo on valmistunut 1800-luvun lopulla, ja peruskorjattu 1990-luvulla. Talossa on asuintilaa 122 m²  ja sähköt ja viemäröinti. Rantaan on matkaa 70 metriä. Maalaistaloa vuokrataan viikoilla 20 - 42. Talo on tilava ja edullinen vaihtoehto. 

Varustetaso

Maalaistalossa on uuni/sähkölämmitys. Juoma- ja talousvesi tulee kaivosta.

Maalaistalon varusteet: 

Sähköhella, 2 jääkaappia, mikrouuni, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä TV, radio ja video tarvittaessa. Sähkösauna on sisällä sosiaalisissa tiloissa.

 

 

 
Keittiöstä on pieni terassi/sisäänkäynti puutarhaan, joka on rannalle päin. Puutarhakalusteissa voit istuskella nauttien kauniista järvimaisemasta ja luomupeltonäköalasta. Isolle etupihalle on kaksi sisäänkäyntiä. Etupihalla on kahdenpuolen istuttava puutarhakeinu, hiekkalaatikko, puutarhakalusteet ja lastenkeinu. Piha-alue on iso ja siinä on sulkapalloverkko.

Rannassa on laituri ja hirsinen rantasauna, jossa on puukiuas. Rannassa on myös savusauna, grillikatos, soutuvene, ja moottorivene vuokrattavissa, samoin kalastusvälineet.

 

 

 

Sisäsaunassa on sekä puu- että sähkökiuas, saunan vieressä on iso wc/suihkuhuone

 
Pihalla on kahdenpuolen istuttava puutarhakeinu ja terassilla puutarhapöytä ja tuolit sekä grilli.

Rannassa on laituri ja grillikatos. Lisäksi rannassa on soutuvene, ja moottoriveneen voi vuokrata, samoin kalastusvälineet. Rannalla hirsinen iso rantasauna  jossa tilava saunakamari.
 

Sauna ja savusauna

 

 

   
  Sivun alkuun
Pääsivulle