Majoitus

Meiltä löydät sopivan majoitus-vaihtoehdon itsellesi ja  seurueellesi. Valittavissa on majoitusta pienemmille ja suurille ryhmille. Voit valita allaolevista vaihtoehdoista ja tehdä tiedustelun mökkien varaustilanteesta kohteiden linkeistä, tai tiedustella varaustilannetta suoraan yhteystiedoista.

Majoitusta luonnon rauhassa

Kuhmanne-huvila

Kuhmanne-huvila on valmistunut vuonna 2002. Asuintilaa on alakerrassa  95 m² ja yläkerrassa lattiapinta-alaa 65 m² – yläkerrassa kaksi identtistä makuuhuonetta. Huvilassa on sähköt, juokseva kylmä ja lämmin vesi, sekä viemäröinti. Rantaan on matkaa 80 metriä. Kuhmanne-huvilaa vuokrataan ympäri vuoden.

Majoitus, Tulikallio-mökki
Vehvilänsalontie 658, 77600 SUONENJOKI, Finland
Tiedustele

Varustelu

Huvilan alakerrassa on kivilaattalattia, jossa on lattialämmitys – yläkerrassa sähköpatterit makuuhuoneissa. Lisälämmitystä tai -viilennystä tuottaa ilmalämpöpumppu. Juomavesi tulee kaivosta. Sisäsaunassa on sekä puu- että sähkökiuas. Alakerrassa on iso wc/suihkuhuone saunan vieressä ja myös yläkerrassa on erillinen wc sekä oleskelutila TV:llä. Ylhäällä on lisäparvitilaa, johon saa tarvittaessa 4-6 lisävuodetta patjoilla tai retkisängyillä, sekä erillinen lasten leikkinurkkaus. Pienille lapsille 2 matkasänkyä ja syöttötuoli.

Astianpesukone, pyykinpesukone, jääkaappi-pakastin yhdistelmä, jenkkikaappi, sähköhella, Nunnauunin vuolukivileivinuuni, mikrouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä kaksi TV:tä.

Sisäsaunassa on sekä puu- että sähkökiuas, saunan vieressä iso wc-/suihkuhuone.

Pihalla on kaksi puutarhakeinua, puutarhakalusteet sekä tulipata mm. grillaamiseen.

Rannassa on laituri ja grillikatos. Siellä on myös pelikenttä, jossa on sulkapalloverkko. Voit harjoitella myös frisbeegolfia – mökiltä löytyy siihenkin valmius.

Lisäksi rannassa on soutuvene ja moottoriveneen voi vuokrata. Mikäli tarvitset joitain kalastusvälineitä vuokralle, voit tiedustella niitä mökin omistajalta.

Rannalla on lisäksi hirsinen rantasauna, jossa takkahuone.

Majoitusta luonnon rauhassa

Tulikallio-mökki

Tulikallio-mökki on valmistunut vuonna 1994. Alakerrassa on asuintilaa 37 m² ja yläkerrassa 24 m². Mökissä on sähköt ja viemäröinti.

WC-/suihkuhuoneessa on lattialämmitys ja muualla uuni/sähkölämmitys.

Rantaan matkaa on 25 metriä ja matkan varrelle sijoittuu rantasauna.

Tulikallio-mökkiä vuokrataan läpi vuoden.

Majoitus, Tulikallion mökki
Vehvilänsalontie 692a, 77600 SUONENJOKI, Finland
Tiedustele

Varustelu

Sähköhella, Tulikiven vuolukivitakka/leivinuuni, jääkaappi, mikrouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä kaksi TV:tä.

Pihalla on puutarhakeinu, puutarhakalusteet ja muurattu grilli. Terassilla on puutarhapöytä ja tuolit.

Rannassa on laituri. Rantasaunassa lisäksi pukuhuone ja terassi. Mökillä on myös soutuvene ja moottoriveneen voi vuokrata. Vuokrattavia kalastusvälineitä voit tiedustella mökin omistajalta.

Majoitusta luonnon rauhassa

Maalaistalo

Maatilan pihapiirissä sijaitseva Maalaistalo on valmistunut 1800-luvun lopulla ja peruskorjattu 1990-luvulla. Talossa asuintilaa 122 m². Maalaistalossa on sähköt ja viemäröinti. Rantaan matkaa on 70 metriä. Maalaistaloa vuokrataan kesä-aikaan satunnaisesti. Tiedustele majoitusta joko puhelimitse tai tiedustelulomakkeen kautta (Yhteystiedot).